Leje af flyttecontainer pris – Hvad koster en flyttecontainer?

Her kan du få et tilbud og en pris på en flyttecontainer. En flyttecontainer er en smart og fleksibel måde at klare en flytning på, hvor du for leveret en container lige til kantstenen, i en størrelse du vælger. Dermed kan du flytte i dit eget tempo og give besked når den er klar til at blive hentet og flyttet til dit nye hjem af containerflyttefirmaet. Flyttecontainer priser går fra 5.495 kr. – Brug knappen nedenunder for at indhente et personligt tilbud på en flyttecontainer med levering på 1-2 hverdage. 

Indhent tilbud på flyttecontainer

Indhentning af tilbud på flyttecontainer er gratis og uforpligtende, men når du ser prisen ser du det sikkert som en god mulighed for billig flytning til dit nye hjem.

Flyttecontainer pris – Hvad koster det?

Det kan lyde dyrt at få en container leveret til kantstenen og samlet den op igen, men faktisk er det ikke så meget dyrere el. besværligt at fragte en flyttecontainer fra sted til sted, slet ikke når man kontakter et specialiseret firma. Du kan få en flyttecontainer leveret fra 5.495 kr. ex moms.

Prisen på en flyttecontainer vil være forskellig alt efter hvor langt du skal have den leveret, derfor får du først den mest korrekte pris ved at indhente et tilbud på en flyttecontainer til dit nuværende hjem og fragten videre til dit nye hjem.

Det afhænger også af størrelsen på den flyttecontainer du bestiller, bestiller du en lille 10-fods container er det selvfølgelig noget billigere end en 20-fods container. Her skal du vurdere hvor meget dit hjem pakket helt sammen fylder og bestille den størrelse container der passer til dette, hellere lidt for stor end for lille, så du ikke ender med at stå i en situation hvor du skal flytte 2 gange.

Hvad koster en 20-fods container til flytning?

Hvor meget kan der være i en 20-fods container?

Hvad koster en 40-fods container til flytning?

Hvor meget kan der være i en 40-fods container?

5 gode grunde til at vælge en box til flytning

En box til flytning vil gøre at du kan flytte i ro og mag, og det er netop det du skal huske på når du vælger at flytte med en flyttecontainer. Har du børn og en travl hverdag, og står samtidig og skal flytte til et nyt hus, så er værdien af en flyttecontainer frem for et flyttefirma el. en flyttebil netop at du kan flytte i et tempo der passer dig og ringe til vognmanden når containeren er klar til at blive flyttet.

Brug en flyttecontainer til opbevaring

Ikke nok med at du kan klare flytningen med en flyttecontainer, så kan du faktisk også bruge den til midlertidig opbevaring. Måske står du med den udfordring at du har 1-2 måneder mellem salget af dit gamle hjem og overtagelse af dit nye hus, og derfor har brug for at opbevare dine ting midlertidigt.

Til dette formål kan du bruge samme container til opbevaring, og så er det endda en billig opbevaringsløsning, så længe du har mulighed for at placere den på en grund du ejer el. du kan få den opbevaret hos containerfirmaet.

Lej flyttecontainere i hele landet

Du kan leje og bestille en flyttecontainer hos mange firmaer i hele landet. Herunder kan du se hvilke landsdele og byer du kan leje flyttecontainere i herunder.

Landsdele

 • Sjælland
 • Nordsjælland
 • Fyn
 • Jylland
 • Nordjylland

Byer

 • Vejle
 • Odense
 • Silkeborg
 • Hjørring
 • Esbjerg
 • Herning
 • Næstved