Leje af flyttecontainer pris – Hvad koster en flyttecontainer?

Skal du flytte? Flyt i dit eget tempo med en flyttecontainer. Indhent tilbud på leje af flyttecontainer i dag.

 Udfyld formular på 2 minutter

Modtag tilbud på leje af flyttecontainer

1-2 dages levering med forsikringsgodkendt lås

Lej en container fra kun 17 kr. pr. dag

leje af isoleret flyttecontainer 20-fods

Tilbud på leje af flyttecontainer – fra 17 kr. pr. dag

Flyttetilbud formular

Udfyld formular på 2 min.

Udfyld oplysninger om din flytning og i hvor lang en periode du ønsker at leje en flyttecontainer til flytning og opbevaring.

Modtag 3 flyttetilbud

Modtag flyttecontainer tilbud

Få et tilbud med en pris på flyttecontainer og tak ja til tilbuddet, såfremt du ønsker at leje en container til flytning.

Vælg flyttemand

1-2 dages levering

Fra du acceptere prisen på leje af flyttecontainer, går der ikke mere end 1-2 dage til den er leveret til ønskede adresse.

Her kan du få et tilbud og en pris på en flyttecontainer. En flyttecontainer er en smart og fleksibel måde at klare en flytning på, hvor du for leveret en container lige til kantstenen, i en størrelse du vælger. Dermed kan du flytte i dit eget tempo og give besked når den er klar til at blive hentet og flyttet til dit nye hjem af containerflyttefirmaet. Flyttecontainer priser går fra 5.495 kr. – Brug knappen nedenunder for at indhente et personligt tilbud på en flyttecontainer med levering på 1-2 hverdage.

Indhent tilbud på flyttecontainer

Indhentning af tilbud på flyttecontainer er gratis og uforpligtende, men når du ser prisen ser du det sikkert som en god mulighed for billig flytning til dit nye hjem.

Læs en kundeudtalelse fra en der har lejet en flyttecontainer fremfor et at bruge et traditionelt flyttefirma:

 Hermed vores bedste anbefaling.

Da vi fik solgt vores hus til overtagelse 1½ måned før, vi fik nøglerne til vores nye hus, var en flytning med ALPHA Containers en oplagt mulighed, især da vi kunne stille containeren direkte op til vores nye hus.

Det var en nem og effektiv måde at flytte på, og ALPHA Containers har været fleksible i hele processen.

Muligheden for at forlænge lejeperioden er et stort plus, som vi i sidste ende dog ikke fik brug for.

Vi kan klart anbefale ALPHA Containers.

Flyttecontainer pris – Hvad koster det?

Det kan lyde dyrt at få en container leveret til kantstenen og samlet den op igen, men faktisk er det ikke så meget dyrere el. besværligt at fragte en flyttecontainer fra sted til sted, slet ikke når man kontakter et specialiseret firma. Du kan få en flyttecontainer leveret fra 5.495 kr. ex moms.

Prisen på en flyttecontainer vil være forskellig alt efter hvor langt du skal have den leveret, derfor får du først den mest korrekte pris ved at indhente et tilbud på en flyttecontainer til dit nuværende hjem og fragten videre til dit nye hjem.

Det afhænger også af størrelsen på den flyttecontainer du bestiller, bestiller du en lille 10-fods container er det selvfølgelig noget billigere end en 20-fods container. Her skal du vurdere hvor meget dit hjem pakket helt sammen fylder og bestille den størrelse container der passer til dette, hellere lidt for stor end for lille, så du ikke ender med at stå i en situation hvor du skal flytte 2 gange.

Hvad koster en 20-fods container til flytning?

En standard 20-fods container vil være et match for de fleste der ønsker af flytte med en flyttecontainer.

Prisen på en 20-fods flyttecontainer starter fra  5.595 kr. Det kan dog være meget individuelt og du får det bedste tilbud på en container til flytning ved at indhente et tilbud herpå.

Indhent tilbud på 20-fods flyttecontainer

Hvor meget kan der være i en 20-fods container?

En standard 20-fods container har et rumfang på 28,73 kubikmeter. Den er 5,7 meter lang, 2,2 meter bred og måler 2,27 cm i højden.

En 20-fods container kan rumme de fleste hjem på op til 100-120 kvadratmeter. Hvis du flytter fra et studieværelse eller kollegie vil du sagtens kunne nøjes med en mindre container.

Hvad koster en 40-fods container til flytning?

En 40-fods container til flytning er et valg for dig der skal flytte fra en rigtig stor villa med rigtig mange ting i. Det koster også noget mere, da det er mere besværligt og kræver mere energi at flytte en så stor container.

Indhent tilbud på 40-fods flyttecontainer

Hvor meget kan der være i en 40-fods container?

En en 40-fods container kan rumme 66,40 kubikmeter, hvilket er mere end dobbelt så meget som 20-fods flyttecontaineren.

5 gode grunde til at vælge en flytning med container

En box til flytning vil gøre at du kan flytte i ro og mag, og det er netop det du skal huske på når du vælger at flytte med en flyttecontainer. Har du børn og en travl hverdag, og står samtidig og skal flytte til et nyt hus, så er værdien af en flyttecontainer frem for et flyttefirma el. en flyttebil netop at du kan flytte i et tempo der passer dig og ringe til vognmanden når containeren er klar til at blive flyttet.

5 fordele ved leje af flyttecontainer (1)

Der er flere gode grund til at vælge en flyttecontainer fremfor en flyttebil. Men passer ovenstående grunde ikke til dine behov, så kan du i stedet benytte dig af et flyttefirma og indhente 3 tilbud på flytning her.

Brug en flyttecontainer til opbevaring

Ikke nok med at du kan klare flytningen med en flyttecontainer, så kan du faktisk også bruge den til midlertidig opbevaring. Måske står du med den udfordring at du har 1-2 måneder mellem salget af dit gamle hjem og overtagelse af dit nye hus, og derfor har brug for at opbevare dine ting midlertidigt.

Til dette formål kan du bruge samme container til opbevaring, og så er det endda en billig opbevaringsløsning, så længe du har mulighed for at placere den på en grund du ejer el. du kan få den opbevaret hos containerfirmaet.

Lej flyttecontainere i hele landet

Du kan leje og bestille en flyttecontainer hos mange firmaer i hele landet. Herunder kan du se hvilke landsdele og byer du kan leje flyttecontainere i herunder.

Landsdele

 • Sjælland
 • Nordsjælland
 • Fyn
 • Jylland
 • Nordjylland

Byer

 • København
 • Aarhus
 • Aalborg
 • Vejle
 • Odense
 • Silkeborg
 • Hjørring
 • Esbjerg
 • Herning
 • Næstved

Ofte stillede spørgsmål om flytning

Er der forsikring under flytning hvis noget bliver beskadiget?

Ja, som udgangspunkt er flyttefirmaet ansvarlig for dit indbo under flytningen, så får noget en ridse eller får i stykker har du krav på at flyttefirmaet erstatter det.

Udfordringen kan opstå da det kan være svært at bevise hvornår skaden er sket, men det kan du komme i forkøbet ved at tage billeder af ting med større værdi inden du overdrager det til flyttemanden.

Har du særligt kostbare ting der skal flyttes er det en god idé at oplyse flyttemanden om dette (skriftligt) inden flytningen finder sted. På den måde sikre du at det bliver håndteret forsigtigt og skulle der ske en skade har flyttemanden været klarover det inden.

Hvad koster en flytning?

Det kan man ikke give et konkret svar på. Det afhænger meget af hvad der skal flyttes, hvor langt det skal flyttes og hvilket firma der varetager flytningen. Du kan udfylde en formular og modtage 3 tilbud for at få den bedst mulige pris på din flyttopgave.

Skal jeg selv hjælpe med at bære ud/ind?

Som udgangpunkt skal du selv pakke alle dine ting ned i flyttekasser og bære dem ud til flyttebilen. Nogle flyttefirmaer tilbyder at hjælpe med at bære ud og ind, men det koster ekstra. Der er dermed også penge at spare ved at gøre det selv og få hjælp af familie og venner.

Hvordan flytter jeg min adresse?

Du melder din adresse flytning via Borger.dk.

Hvad skal jeg huske når jeg flytter?

Når du flytter skal du huske at flytte din adresse.

Hvor lang tid tager en flytning?

Det afhænger af hvor meget indbo du har der skal flyttes. Det kan sagtens tage en hel dag at flytte et helt hjem, men det tager flere dage at pakke ned og ud.

Transporten af indboet fra A til B tager den tid det vil tage for en flyttebil at køre distancen plus de på- og aflæsning af flyttebilen.