Få 3 flyttetilbud fra flyttefirmaer på Sjælland

Skal du flytte fra eller til landsdelen? Sammenlign flyttetilbud og få den bedste pris på din privat- el. erhvervsflytning på Sjælland.

 Udfyld formular på 2 minutter

 Modtag 3 tilbud fra flyttefirmaer

 Spar op til 60% på din flytning

10 gode grunde til at du ikke selv skal sørge for din flytning og lade et professionelt flyttefirma om det.

Indhent 3 tilbud fra flyttemænd på Sjælland

Modtag 3 flyttetilbud

Modtag 3 tilbud

Modtag de 3 bedste tilbud fra flyttemænd i Sjælland, og vælg den billigste eller den der bedst opfylder dine behov.

Vælg flyttemand

Spar op til 60% på flytning

Vælg den bedste og billigste flyttemand i Sjælland og du er i gang med din flytning til det aftalte tidspunkt med en stor besparelse.

Find den bedste pris på flytning på Sjælland

Du kan som regel spare en del penge yderligere på at at pakke flyttebilen hurtigt, da det vil være dyrere for flyttemanden at holde stille og vente på at den blive pakket. I stedet for at betale flyttemænd for at hjælpe med pakningen er det også billigere at få dine venner og familie til at hjælpe el. hyre lokal flyttehjælp på Sjælland, som du kan læse mere om længere nede på siden.
Hvis du indhenter 3 flyttetilbud, kan du blandt andet modtage tilbud fra nedenstående flyttefirmaer. Ved at indhente 3 tilbud er flyttemændene nødt til at konkurrere på pris og service niveau, så du kan være sikker på at modtage de bedste tilbud til de bedste priser. Modsat hvis du kontakte et enkelt flyttefirma på Sjælland vil du ikke have nogle alternativer og modtage et dårligt tilbud.

Flyttefirma på Sjælland

Herunder ser du et udvalg af flyttefirmaer i og omkring byen, som du kan vælge at kontakte på egen hånd, hvilket vi ikke anbefaler, da du kan spare op til 60% ved at benytte en tilbudsplatform.

Flyttefirma

Vej
By

Brug for flyttehjælp på Sjælland til din flytning?

Hvis du selv sørger for transport, kan du billigt leje hjælp til at pakke flyttebilen, bære møbler ned fra 5. sal eller bare give dig en hånd med det tunge læs. Dette kan enhver flyttemand naturligvis også hjælpe med, men det er langt billigere, hvis du ordner det selv. Gennem Gloove, kan du billigt få hjælp til det hårde arbejde, så du slipper for at skulle betale for et helt flyttefirma.

Mere om din flytning på Sjælland

Selvom Jylland er vores største landsdel i Danmark, bor der flest mennesker på Sjælland qva hovedstaden København er placeret i denne landsdel. Det er dermed generelt mange korte flytninger mellem byer på Sjælland og flytterfirmaerne her er specialiseret i dette.

Du kan en god pris fra et flyttefirma ved at indhente flyttetilbud fra lokale flyttemænd nær den by du bor i el. flytter til.

Flyttefirma på Sjælland

Find flyttefirma i populære storbyer på Sjælland

Nær en by ligger mange andre byer og det er ikke anderledes med Sjælland. Du kan derfor med fordel udvide din søgning på flyttetilbud til andre byer i nærheden, som du finder herunder.
  • Lyngby
  • Hillerød
  • Roskilde
  • Næstved

Find et flyttefirma på Sjælland

På Sjælland er der mange byer og når du skal indhente tilbud på sin flytning, kan det klart bedst betale sig at få 3 flyttetilbud fra flyttemænd i den by du flytter til el. den by du flytter fra. Herunder kan du klikke dig direkte videre til den by på Sjælland hvor du ønsker at finde et flyttefirma.

  • Korsør
  • Slagelse
  • Ringsted
  • Sorø
  • Køge

Ofte stillede spørgsmål om flytning

Er der forsikring under flytning hvis noget bliver beskadiget?

Ja, som udgangspunkt er flyttefirmaet ansvarlig for dit indbo under flytningen, så får noget en ridse eller får i stykker har du krav på at flyttefirmaet erstatter det.

Udfordringen kan opstå da det kan være svært at bevise hvornår skaden er sket, men det kan du komme i forkøbet ved at tage billeder af ting med større værdi inden du overdrager det til flyttemanden.

Har du særligt kostbare ting der skal flyttes er det en god idé at oplyse flyttemanden om dette (skriftligt) inden flytningen finder sted. På den måde sikre du at det bliver håndteret forsigtigt og skulle der ske en skade har flyttemanden været klarover det inden.

Hvad koster en flytning?

Det kan man ikke give et konkret svar på. Det afhænger meget af hvad der skal flyttes, hvor langt det skal flyttes og hvilket firma der varetager flytningen. Du kan udfylde en formular og modtage 3 tilbud for at få den bedst mulige pris på din flyttopgave.

Skal jeg selv hjælpe med at bære ud/ind?

Som udgangpunkt skal du selv pakke alle dine ting ned i flyttekasser og bære dem ud til flyttebilen. Nogle flyttefirmaer tilbyder at hjælpe med at bære ud og ind, men det koster ekstra. Der er dermed også penge at spare ved at gøre det selv og få hjælp af familie og venner.

Hvordan flytter jeg min adresse?

Du melder din adresse flytning via Borger.dk.

Hvad skal jeg huske når jeg flytter?

Når du flytter skal du huske at flytte din adresse.

Hvor lang tid tager en flytning?

Det afhænger af hvor meget indbo du har der skal flyttes. Det kan sagtens tage en hel dag at flytte et helt hjem, men det tager flere dage at pakke ned og ud.

Transporten af indboet fra A til B tager den tid det vil tage for en flyttebil at køre distancen plus de på- og aflæsning af flyttebilen.