Få 3 flyttetilbud fra flyttefirmaer på Frederiksberg

Skal du flytte fra eller til området? Sammenlign flyttetilbud og få den bedste pris på din privat- el. erhvervsflytning på Frederiksberg.

 Udfyld formular på 2 minutter

 Modtag 3 tilbud fra flyttefirmaer

 Spar op til 60% på din flytning

10 gode grunde til at du ikke selv skal sørge for din flytning og lade et professionelt flyttefirma om det.

Indhent 3 tilbud fra flyttemænd på Frederiksberg

Flyttetilbud formular

Udfyld formular på 2 min.

Indtast oplysninger om din flytning til/fra Frederiksberg, såsom transport fra og til adresse og størrelse på gods der skal flyttes.

Modtag 3 flyttetilbud

Modtag 3 tilbud

Modtag de 3 bedste tilbud fra flyttemænd på Frederiksberg, og vælg den billigste eller den der bedst opfylder dine behov.

Vælg flyttemand

Spar op til 60% på flytning

Vælg den bedste og billigste flyttemand på Frederiksberg og du er i gang med din flytning til det aftalte tidspunkt med en stor besparelse.

Find den bedste pris på flytning på Frederiksberg og omegn

Du kan som regel spare en del penge yderligere på at at pakke flyttebilen hurtigt, da det vil være dyrere for flyttemanden at holde stille og vente på at den blive pakket. I stedet for at betale flyttemænd for at hjælpe med pakningen er det også billigere at få dine venner og familie til at hjælpe el. hyre lokal flyttehjælp på Frederiksberg, som du kan læse mere om længere nede på siden.
Hvis du indhenter 3 flyttetilbud, kan du blandt andet modtage tilbud fra nedenstående flyttefirmaer. Ved at indhente 3 tilbud er flyttemændene nødt til at konkurrere på pris og service niveau, så du kan være sikker på at modtage de bedste tilbud til de bedste priser. Modsat hvis du kontakte et enkelt flyttefirma på Frederiksberg vil du ikke have nogle alternativer og modtage et dårligt tilbud.

Flyttefirma på Frederiksberg

Herunder ser du et udvalg af flyttefirmaer i og omkring området, som du kan vælge at kontakte på egen hånd, hvilket vi ikke anbefaler, da du kan spare op til 60% ved at benytte en tilbudsplatform.

Abcom Transport og Flyttefirma v/Jette Bislev Jakobsen

Nordre Fasanvej 5
2000 Frederiksberg

TipTopFlyt

Trøjborggade 2
1757 København

Kvikmove

C. F. Richs Vej 146
2000 Frederiksberg

Vanløse Flytteforretning ApS

Tæbyvej 3
2610 Rødovre

Danmarks Flyttemand

Gammel Køge Landevej 115
2500 København

Brug for flyttehjælp på Frederiksberg til din flytning?

Hvis du selv sørger for transport, kan du billigt leje hjælp til at pakke flyttebilen, bære møbler ned fra 5. sal eller bare give dig en hånd med det tunge læs. Dette kan enhver flyttemand naturligvis også hjælpe med, men det er langt billigere, hvis du ordner det selv. Gennem Gloove, kan du billigt få hjælp til det hårde arbejde, så du slipper for at skulle betale for et helt flyttefirma.

Mere om din flytning til/fra Frederiksberg

Kommer snart

Flyttefirma på Frederiksberg

Find flyttemænd i andre byer nær Frederiksberg

Nær et område ligger mange andre områder og det er ikke anderledes med Frederiksberg. Du kan derfor med fordel udvide din søgning på flyttetilbud til andre områder i nærheden, som du finder herunder.

Ofte stillede spørgsmål om flytning

Er der forsikring under flytning hvis noget bliver beskadiget?

Ja, som udgangspunkt er flyttefirmaet ansvarlig for dit indbo under flytningen, så får noget en ridse eller får i stykker har du krav på at flyttefirmaet erstatter det.

Udfordringen kan opstå da det kan være svært at bevise hvornår skaden er sket, men det kan du komme i forkøbet ved at tage billeder af ting med større værdi inden du overdrager det til flyttemanden.

Har du særligt kostbare ting der skal flyttes er det en god idé at oplyse flyttemanden om dette (skriftligt) inden flytningen finder sted. På den måde sikre du at det bliver håndteret forsigtigt og skulle der ske en skade har flyttemanden været klarover det inden.

Hvad koster en flytning?

Det kan man ikke give et konkret svar på. Det afhænger meget af hvad der skal flyttes, hvor langt det skal flyttes og hvilket firma der varetager flytningen. Du kan udfylde en formular og modtage 3 tilbud for at få den bedst mulige pris på din flyttopgave.

Skal jeg selv hjælpe med at bære ud/ind?

Som udgangpunkt skal du selv pakke alle dine ting ned i flyttekasser og bære dem ud til flyttebilen. Nogle flyttefirmaer tilbyder at hjælpe med at bære ud og ind, men det koster ekstra. Der er dermed også penge at spare ved at gøre det selv og få hjælp af familie og venner.

Hvordan flytter jeg min adresse?

Du melder din adresse flytning via Borger.dk.

Hvad skal jeg huske når jeg flytter?

Når du flytter skal du huske at flytte din adresse.

Hvor lang tid tager en flytning?

Det afhænger af hvor meget indbo du har der skal flyttes. Det kan sagtens tage en hel dag at flytte et helt hjem, men det tager flere dage at pakke ned og ud.

Transporten af indboet fra A til B tager den tid det vil tage for en flyttebil at køre distancen plus de på- og aflæsning af flyttebilen.