Klaver er et af de mest populære instrumenter og derfor har mange også et klaver stående i deres hustand, som skal flyttes med når man flytter til et ny sted. Det kan også være du bare har solgt dit klaver og derfor skal have transporteret det til køber. Uanset hvad så er det en tung, upraktisk, kompliceret og dyr ting at flytte, hvilket gør at det er bedst at hyre et professionelt flyttefirma til opgaven. Du kan indhente 3 tilbud på flytning af klaver via knappen herunder.

Herunder kan du læse mere om hvad det koster at flytte et klaver og hvordan man flytter et klaver på en sikker måde. Jeg vil anbefale at du læser vores artikel om flytning af flygel, hvis du skal have flyttet et flygel.

Flytning af klaver pris – hvad koster det?

Det koster typisk fra 1.000-2.000 kr. at få flyttet et klaver, men prisen kan godt være højere end dette under visse omstændigheder. Den endelige pris kan du kun få ved at indhente og aftale en tilbudspris med et specifikt flyttefirma. Nogle af de parametre der typisk spiller ind i den endelige pris på flytning af klaver er:

  • ddf

Få en pris på flytning af klaver

Klik dig videre via knappen herunder for at indhente 3 tilbud på klaverflytning og modtag dem indenfor 24 timer.

Hvordan flytter man et klaver?

 

Kan man flytte et klaver selv?

Du kan godt flytte et klaver selv, men det er umiddelbart noget jeg vil fraråde at gøre for at undgå ulykker med dig selv involveret og skader på dit klaver. Lad et professionelt flyttefirma, der ved hvad de laver, om opgaven, de har typisk også forsikring skulle der ske en ulykke med personer el. klaver.

Hvad er vægten på et klaver?

Kan man skille et klaver ad?

Flytning af klaver i Danmark

Vi hjælper dig med at finde tilbud på flytning af klaver i hele landet. Du kan herunder klikke dig videre til den landsdel el. by du skal have flyttet et klaver fra el. til, for at få det bedste tilbud på flytning af klaver.

  • Sjælland
  • Fyn
  • Jylland

Herunder er en liste over byer med flyttefirmaer specialiseret i klaverflytning.

  • Århus